Dit zijn wij

Design in the service of people. Dat is de kortste samenvatting van wat we doen. Ontwerpen doe je nu eenmaal voor anderen, voor gebruikers, klanten, medewerkers. Bij onze aanpak staan mensen dan ook altijd centraal, daar draait het om.

“Maar wát ontwerpen jullie dan precies?” wordt ons regelmatig gevraagd. Het antwoord daarop kunnen we niet altijd heel precies geven, zeker niet vooraf. En we kunnen hem al helemaal niet beantwoorden met een product, een poster, een app of een interieur. Hoewel die dingen best onderdeel kunnen zijn van een oplossing.

Maar wat doen we dan wel? We ontwerpen de relatie tussen organisaties en mensen. Of die mensen nou klanten, leerlingen, collega’s, patiënten, leveranciers of gebruikers zijn. Dat ziet er dus in iedere sector en in ieder project weer anders uit.

Strategic Design Consultancy
Als strategische ontwerpers zetten we mensen centraal en creëren we waarde voor organisaties.

Design is een werkwoord

Zo werken wij

Voor ons is design de werkwijze, de aanpak en de benadering. Design is een werkwoord. We betrekken mensen in het ontwerpproces. Van onderzoek via co-creatie en prototypen tot aan implementatie, we doen het samen.

Een ontwerpje is zo gemaakt, een ‘oplossing’ zo bedacht. “Oplossingen zijn het probleem niet,” roepen we vaak tegen elkaar. Wij denken en werken pas richting oplossingen als we echt heel goed begrijpen wat de werkelijke uitdaging is en als we de belevingswereld en behoeftes van mensen helemaal scherp op ons netvlies hebben. In welke richting liggen de antwoorden? Welke oplossingen zijn er nodig om waarde te creëren voor de eindgebruiker én voor onze opdrachtgever. En nog veel belangrijker: hoe maken we dat waar?

Wanneer we de impact en het succes van de ingezette oplossingen kunnen zien en meten, pas dan ronden wij een project af.

Team

Marcel

Grondlegger

Het maakt niet uit wát je ontwerpt,
zolang het maar van waarde is voor mensen.

Kirsten

Kritische analytica

In het leven kun je continu waarde toevoegen.

Sharon

Hands-on type

Als ontwerper heb je de verantwoordelijkheid
om mens en maatschappij te helpen.

Studiovrienden

Wendy en Michiel

We delen niet alleen een studio met Wendy en Michiel van 5GRADENOOST, maar ook passie voor het vertellen van verhalen. Ze kunnen als geen ander een verhaal vast leggen op video.

Angelus

Wanneer we aan de gang gaan met drukwerk is de eerste die wel bellen, Angelus. Hij weet ons, met zijn bedrijf Altijd Drukwerk, te inspireren op het gebied van geprinte media.

Stella

Een groot deel van onze teksten is naar een hoger niveau getild door Stella. Met haar tekstbureau Fijn zorgt ze dat jullie snappen wat wij doen. Best fijn.

Benny

Onze man als het gaat om het maken van mooie kartonnen artikelen. Zijn bedrijf Novo Packaging is een belangrijk onderdeel tijdens het maken van prototypes.

Josse

Josse van Studio Jee is onze favoriete grafisch ontwerper, ze werkt met ons samen aan mooie projecten.

Jeroen

Wij nemen Jeroen Berends graag mee op al onze avonturen. Met zijn fotografie laat hij zien waar het echt om draait.

Wij komen nooit alleen

Get in touch

Wil je meer komen te weten over de studio of het team?
Bel 030 8903220 of mail ons!

Design in
the service
of people

31Volts
Schaverijstraat 11
3534AS Utrecht
030 8903220