Academy

Staan mensen écht centraal in jouw organisatie? Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wij kunnen je helpen om design gedreven te werken met de mens als middelpunt.

In onze trainingen gaan we hands-on aan de slag. Van het centraal stellen van mensen tot aan het ontwikkelen van een ontwerpende cultuur in jouw organisatie.

We onderzoeken de waarom achter de vraag, trainen creatieve vaardigheden en experimenteren met prototypes die helpen om succesvoller te innoveren.

Het is onze missie om jouw team te introduceren in al het goede dat design (thinking) te bieden heeft!

De trainingen

Design gedreven innoveren

Deze training gaat over het leren kennen van al het goede dat design te bieden heeft; mensen, het ontwerpproces en technieken. Vraagstukken op een design gedreven manier aanpakken betekent werken volgens een creatief, pragmatisch proces. In deze cursus ga je op zoek naar de vraag achter de vraag en krijgen jullie een beter beeld van de behoeftes van de (eind-) gebruiker

Wat je leert
Slachtofferhulp Nederland
Utrecht
• 2016 – 2019

Comfortabel met design skills

Deze training gaat over de ontwikkeling van vaardigheden en daar comfortabel mee worden. Persoonlijk, als team en als organisatie. Mensen op straat interviewen of een idee tekenen in plaats van beschrijven is voor veel mensen behoorlijk spannend. Daarom train je in deze cursus je creatieve vaardigheden. Je maakt kennis met verschillende design skills én tools. Van interviewen tot customer journeys tot design scenario’s.

Wat je leert
Slachtofferhulp Nederland
Utrecht
• 2016 – 2019

Word een design gedreven organisatie

Deze training gaat over fouten mogen maken, experimenteren en leren door te doen. Oftewel: No prototype, no meeting. Design-gedreven organisaties zijn succesvoller dan organisaties die gedreven worden door voorspelbare uitkomsten. Hoe wordt design gedachtegoed in de organisatie? Samen ontdekken we welke transitie jouw team of organisatie nodig heeft.

Wat je leert
Slachtofferhulp Nederland
Utrecht
• 2016 – 2019
Training op maat

Goed worden in design kun je op drie niveaus aanpakken: Kennis maken met het ontwerpproces en methodieken, comfortabel worden met vaardigheden en het bouwen van een ontwerpende cultuur.

Hoe je deze niveaus aanpakt, verschilt per persoon, team en organisatie. Over de vorm en duur denken we graag samen met je na zodat je een training op maat krijgt, afgestemd op jouw specifieke wensen en leerdoelen.

Design in
the service
of people